Här berättar författaren om sig själv:

Är arkivarie och är väldigt intresserad av historia. Jag spelar spel fast inte den typen där man slåss och dödar. Ett annat intresse är fanfiction och fanart. Eftersom jag är intresserad av historia har jag också släktforskat tillsammans med min syster Antonia. Det är inte bara fråga om att spåra äldre släktingar utan också att ta reda på vad som hände i vår historia vid olika tidpunkter i det förflutna.

Jag är väldigt kurvig och lång, därför tycker jag det är svårt att hitta bra kläder. Jag skriver gärna något som har anknytning till historien och gärna också något övernaturligt. I framtiden kommer det också att bli lite science fiction. Jag inspireras mycket av aktuella händelser fast de dyker upp i en annan form. Snart kommer min novellsamling. Dessutom håller jag på att skriva en science fictionroman för unga vuxna.

Favoritböcker när jag växte upp var alla vanliga ungdomsböcker. Rent generellt kan jag säga att jag inte är så förtjust i vanliga böcker för vuxna, för de är ofta väldigt hemska med mycket som jag uppfattar som meningslöst våld. Annars gillar jag faktiskt en del skräckfilmer och böcker som handlar om det övernaturliga. Jag skriver gärna i sängen eller möjligtvis vid mitt skrivbord och använder alltid min dator, inte block och penna.