Älskar böcker och är mycket intresserad av språk och historia. Har läst historia, inklusive Antikens kultur- och samhällsliv. För några år sen gick jag en skrivarkurs. Jag är ganska introvert och föredrar att vara för mig själv och läsa och skriva. Bland annat brinner jag för djurrätt, miljö och rättvisefrågor och givetvis också böcker och bibliotek. En liten detalj om mig är att jag är laktosintolerant förutom att jag är vegan. Eftersom jag har läst en del fanfiction (och skrivit lite) känner jag mycket väl till Antonia Avalle från nätet men vi har aldrig träffats.

Jag har glasögon och är inte särskilt lång. Jag skriver mest barnböcker. Det som inspirerar mig är andra böcker men också händelser och upplevelser från mitt eget liv som kanske dyker upp i någon av mina böcker i lite förändrad form. Mina favoritfärger är blått och grönt. Eftersom jag är intresserad av historia har jag släktforskat och i ett fall har vi kommit så långt tillbaka i tiden som till 1500-talet. Eventuellt har vi också hittat en anmoder från 1300-talet.

Det är lite svårt att nämna någon särskild favoritförfattare, eftersom jag tycker om så många. Jag tycker i alla fall om både äldre och nyare böcker och brukar ladda ner gratis (lagliga) e-böcker på nätet förutom att köpa tryckta böcker. Mitt favoritställe att skriva är i något lugnt rum där jag kan vara ensam i flera timmar. Idéer får jag lite oregelbundet. Ibland kan det gå ganska lång tid, annars kan jag få flera stycken på en gång.